Siirry suoraan sisältöön

Vihersisustus

Viherkasvit tutkitusti lisäävät viihtyisyyttä, rentouttavat, poistavat stressiä ja puhdistavat huoneilmaa. Kasvit pehmentävät tilaa, parantavat akustiikkaa ja jättävät asiakkaaseen positiivisen muistijäljen. Viherkasvien hankkiminen siis kannattaa monestakin eri syystä. Vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla tunnemme erilaiset viherkasvit ja niiden vaatimukset ja osaamme näin tarjota teille kasveja, jotka viihtyvät tiloissanne. Ennen suunnittelun aloitusta teemme aina ilmaisen kartoituskäynnin, jotta tutustumme tiloihin ja niiden olosuhteisiin sekä voimme keskustella asiakkaan toiveista ja tarpeista.

Tutustu projekteihimme instagram-sivujemme stooreissa.

Ruukut

Haetaanko ruukulta kestävyyttä, keveyttä, helppohoitoisuutta vai jotain ulkonäöllistä seikkaa? Tunnemme hyvin ruukkujen eri ominaisuudet ja valikoimassamme on satoja erilaisia ruukkuja. Tehtävämme on etsiä ja tarjota tarpeisiinne ja tiloihinne sopiva ruukku samalla unohtamatta siihen tulevan kasvin tarpeita.

Tutustu tuotteisiin instagram-sivujemme stooreissa.

Kasviseinät

LivePanel –viherseinä on seinään kiinnitettävä, tilaa säästävä ratkaisu, joka voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi. LivePanel viherseinä säästää lattiapinta-alaa, on helppohoitoinen eikä vaadi sähköä. Pieni tai suuri pinta – suunnitellaan teille elävä, vihreä seinä.

LivePicture –vihertaulu on tyylikäs, elävä taideteos. Tauluista on valittavana 5 eri kokoa ja 3 eri perusväriä. Tilauksesta kehyksiin on tarjolla myös muita värejä. Ainoastaan 7 cm paksuinen kehys kätkee sisäänsä vesisäiliön ja säiliön täyttötarve on 4-6 viikon välein. Ei vaadi sähköä.

LiveDivider –tilanjakaja on vihreä sermi, jossa kasvit ovat molemmilla puolilla seinämää. Tarjolla on 3 eri kokoa ja 2 eri perusväriä, mutta tilauksesta sermin kehykseen valittavana runsaasti eri vaihtoehtoja. Tämä omilla jaloillaan seisova vihreä tilanjakaja on vain 19 cm paksu ja kätkee sisäänsä vesisäiliön. Säiliön täyttötarve on 4-6 viikon välein. Ei vaadi sähköä.

Tutustu tuotteisiin instagram-sivujemme stooreissa.

Sammal

Maailmalla suosittu vihersisustuksen muoto on sammal- ja jäkäläteokset. Teos voi olla taulu tai kokonainen seinä. Sammal ja jäkälä ovat täysin huoltovapaita materiaaleja. Niitä ei kastella tai sumutella ja ne eivät tarvitse valoa. Materiaali luo tunteen kuin pala luontoa olisi tuotu sisälle. Tässä kategoriassa vain mielikuvitus on toteutuksen rajana.

Tutustu tuotteisiin instagram-sivujemme stooreissa.

Kevätistutukset

Talven musta-valko-harmaan kauden jälkeen ihmisen mieli kaipaa värejä. Syksyllä istutetut kanervat ja havut joutavat pois ja tilalle oven pieleen tai ikkunalle istutetaan ensimmäisenä sipulikukkia: narsisseja, helmililjoja ja hyasintteja sekä hieman kevään edetessä orvokkeja. Nämä ihanat kevään väripilkut ilahduttavat kunnes kylmät yöt ovat takana ja on kesäkukkien aika.

Tutustu projekteihimme instagram-sivujemme stooreissa.

Kesäkukkaistutukset

Kesäajan istutukset voidaan toteuttaa moneen tapaan. Onko se perinteisiä pelargoneja, veikeitä tuulessa huojuvia heiniä vaiko jotain erilaista: jättibambuja, oliivipuita, palmuja tai oleantereita… Suunnittelemme ja toteutamme teidän näköisen kokonaisuuden joka tuottaa iloa usein pitkälle syksyyn.

Tutustu projekteihimme instagram-sivujemme stooreissa.

Syyskukkaistutukset

Suomen syksyt ovat pidentyneet ja viileää, lumetonta kautta kestää useammin marras-joulukuulle saakka. Tämä mahdollistaa syysistutuksissa muutkin kuin perinteiset havut ja kanervat. Voisiko perinteisten kasvien sekaan istuttaa herkkiä jouluruusuja, kauniita skimmioita tai heiniä?

Tutustu projekteihimme instagram-sivujemme stooreissa.

Somistus

Haasteena saattaa olla valo-olosuhteet, lämpötila tai muuten sellainen paikka, johon olisi hankalaa sijoittaa elävä kasvi. Silloin vaihtoehto voi olla kuivatut tai tekokasvit, oksat, heinät, jne. Ideoidaan yhdessä.

Tutustu projekteihimme instagram-sivujemme stooreissa.

Kasvien hoito

Olipa kyse sitten sisällä olevista viherkasveista tai ulkona olevista kausikukista otamme kaiken tarvittaessa hoitoomme. Kun kasveihin ja ruukkuihin on satsattu on tärkeää, että ne myös näyttävät hyvältä. Pitää tietää mikä kasvi milloinkin tarvitsee vettä, ravinteita tai jotain hoitotoimia ja siksi suosittelemme, että ne annetaan ammattilaisten hoidettaviksi.